CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Inmeten: Plissé gordijnen Dakraam

Plissé gordijnen Dakraam

In de uitgebreide collectie van Topjaloezieën.nl vind je ook plissé gordijnen speciaal voor dakramen. Deze handige TopDown-BottomUp gordijnen zijn beschikbaar in allerlei mooie kleuren, stoffen en patronen, net zoals onze standaard plissé gordijnen. Maar, deze zijn specifiek ontworpen voor schuine ramen. Je kunt je plissé gordijn voor het dakraam dus perfect matchen met onze andere plissé gordijnen in rolgordijnvariant, plissé gordijnen TopDown-BottomUp met handgreep of plissé gordijnen TopDown-BottomUp met koordbediening voor de rest van de ramen in je kamer. Voor ramen die veel direct zonlicht krijgen, zijn transparante of semi-transparante plissé gordijnen een uitstekende keuze. Ze zorgen voor een sfeervolle lichtinval en zien er ook nog eens stijlvol uit. Als je de plissé gordijnen voor het dakraam in een slaapkamer wilt plaatsen, bedenk dan dat er altijd wat licht door de gaatjes in de stof kan komen. Voor een goed verduisterde kamer is een verduisterend honingraat plissé gordijn misschien een betere optie. Nieuwsgierig naar alle kleuren, stoffen en patronen in onze collectie? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan.

Inmeetafspraak