Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van:
Bekend van: RTL4 Bekend van: SBS6 Bekend van: NET5

CBW, zeker van uw aankoop

Webshoptoppers keurmerk
Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Zo kies je de beste raamdecoratie voor iedere ruimte

Bezig met het stylen van je interieur? Vergeet dan zeker de raamdecoratie niet. De stijl, de kleur, het materiaal en de lichtinval zijn enorm bepalend voor de sfeer in een ruimte. Maar hoe kies je nou de meest geschikte raamdecoratie? We helpen je graag op weg naar de juiste keuze. 

Prioriteiten stellen

Bij het kiezen van jaloezieën of gordijnen kijk je natuurlijk eerst wat je mooi vindt. Maar dat is zeker niet het enige waar je op moet letten. Misschien ben je het zat dat voorbijgangers steeds naar binnen gluren. Of wil je zelf gemakkelijk de lichtinval in huis kunnen regelen. Dat zijn zaken die je zeker moet meenemen in je afweging. Een mooi gordijn verliest namelijk al zijn charme als het praktisch gezien niet aan je verwachtingen voldoet.

Soorten raamdecoratie: wat past bij jou?

Zodra je praktische eisen aan raamdecoratie stelt, vallen er waarschijnlijk wat opties af. Gelukkig is er ook dan nog meer dan genoeg keuze. Wat past het best bij jouw inrichting? Je kunt onder andere kiezen uit:

- Vouwgordijnen

- Gordijnen

- Rolgordijnen

- Duo rolgordijnen

- Houten jaloezieën

- Aluminium jaloezieën

- Bamboe jaloezieën

- Plissé gordijnen

- Honingraat plissé gordijnen

Eindeloos veel keuze

Als je hebt besloten welke raamdecoratie je graag wil, dan wordt het pas echt leuk! Want nu komt het moment dat je mag bepalen hoe die jaloezieën of gordijnen er dan uit gaan zien. Je kunt materialen kiezen als stof, hout, aluminium of bamboe en ieder soort gordijn komt in veel verschillende kleuren.

Eerst ervaren, dan kopen

Gordijnen kopen doe je niet over één dag ijs. De juiste keuze is belangrijk voor de sfeer in huis! Heb je iets gezien dat je mooi vindt, vraag dan gratis kleurstalen aan. Op die manier kun je zelf ervaren hoe het materiaal voelt en hoe de kleur er uit ziet. Je kunt de kleurstalen ook in je interieur gebruiken om te zien of jouw favoriete gordijn past bij meubels, de muren en de vloer.

De finishing touch: Let op de details

Niet ieder raam heeft een standaard formaat en soms is het kopen van maatwerk gordijnen voor je raam noodzakelijk. Voordat je thuis kunt genieten van je sfeervolle nieuwe gordijnen moet je dus eerst goed inmeten. Daarnaast moet je ook bepalen aan welke kant de bediening van het gordijn moet komen en hoe je het gordijn gaat monteren. Maar als dat monteren binnenkort gebeurd is, dan heb je ook wat: sfeervolle gordijnen die passen bij je interieur en perfect aansluiten bij jouw persoonlijke woonwensen.

 

Gratis kleurstalen