CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Aluminium jaloezieën 50mm

Selecteer hieronder uw aluminium jaloezieën 50mm

Topjaloezieën.nl beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aluminium jaloezieën 50mm (lamelbreedte) met een ladderband- of ladderkoordsysteem. Kiest u voor een ladderband? Dan kunt u zelf de keuze maken deze in een soortgelijke kleur als de jaloezie te laten leveren of juist in een andere, meer contrasterende kleur. Wilt u de kleuren liever eerst in het echt zien? Vraag dan eerst gratis kleurstalen aan. Maak hieronder uw keuze voor een standaard of MATTE 50mm aluminium jaloezie en laat u verrassen door onze levertijden!

De aluminium jaloezieën van Topjaloezieën.nl zijn van hoge kwaliteit en worden tot in detail afgewerkt. Aluminium jaloezieën zijn prachtig in woon- en slaapkamers. Dankzij de vochtbestendigheid is uw aluminium jaloezie op maat ook heel geschikt voor de keuken en de badkamer. Bekijk voor meer vochtbestendige jaloezieën ook onze aluminium jaloezieën 25mm en onze PVC jaloezieën 50mm. Let op: bij de aluminium jaloezieën wordt geen sierlijst meegeleverd. Deze is eventueel wel tegen een kleine meerprijs via onze klantenservice te bestellen.

 • Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten
 • Gratis bezorging in NL
 • Gratis kleurstalen
 • Snel in huis; binnen 10-15 werkdagen
1
Maten in millimeters

Heeft u gemeten volgens onze meetinstructies?

300 - 3500 mm
400 - 3500 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

Standaard (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Wit 50100
Wit 50100
Ivoor 50110
Ivoor 50110
Zilver 50120
Zilver 50120
Staalgrijs - 50130
Staalgrijs - 50130
Antraciet 50200
Antraciet 50200
Zwart 50220
Zwart 50220
Oyster 50140
Oyster 50140
Mat - NIEUW (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Wit mat 50100
Wit mat 50100
Ivoor mat 50310
Ivoor mat 50310
Grijs mat 50320
Grijs mat 50320
Antraciet mat 50300
Antraciet mat 50300
Zwart mat 50220
Zwart mat 50220
Geperforeerd/Metallic (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Wit Geperforeerd 50100P
Wit Geperforeerd 50100P
Ivoor geperforeerd 50110P
Ivoor geperforeerd 50110P
Champagne geperforeerd 50150P
Champagne geperforeerd 50150P
Taupe Geperforeerd 50170P
Taupe Geperforeerd 50170P
Zilver geperforeerd 50120P
Zilver geperforeerd 50120P
Antraciet Geperforeerd 50200P
Antraciet Geperforeerd 50200P
Zwart Geperforeerd 50220P
Zwart Geperforeerd 50220P
Bruin Geperforeerd 50210P
Bruin Geperforeerd 50210P
Koper geperforeerd 50160P
Koper geperforeerd 50160P
Champagne 50150
Champagne 50150
Koper 50160
Koper 50160
Taupe 50170
Taupe 50170
Ginger 50180
Ginger 50180
Bruin 50210
Bruin 50210
Stone 50190
Stone 50190
3
Ladderband / Ladderkoord

Kies tussen ladderband of ladderkoord. Gaat u voor ladderband, dan kunt u zelf een kleur kiezen. Kiest u voor ladderkoord, dan is die altijd in dezelfde kleurstijl als de kleur van de jaloezie. Wilt u het ladderkoord liever in een andere kleur, neem dan contact met ons op.

Hieronder ziet u twee voorbeelden. Ladderband: Ladderkoord:

White
White
Offwhite
Offwhite
Beige
Beige
Bleached Sand
Bleached Sand
Oyster
Oyster
Stone
Stone
Coventy Grey
Coventy Grey
Ginger
Ginger
Walnut
Walnut
Cacao
Cacao
Dark Khaki
Dark Khaki
Black
Black
Limestone
Limestone
Grey
Grey
Anthracite
Anthracite
Mocca
Mocca
Dark Beige
Dark Beige
Copper
Copper
Terracotta
Terracotta
Cordovan
Cordovan
Geen
Geen
Helaas, geen overeenkomsten probeer een andere zoekterm.
4
Montage

Hangt u de jaloezie op het kozijn of in het kozijn? Let op dat dit invloed heeft op de maten.

In de dag

Het product wordt ergens tussen gemonteerd, bijvoorbeeld tussen het kozijn of de muur.

Op de dag

Het product wordt ergens voor gemonteerd, bijvoorbeeld voor het kozijn of de muur.

5
Bediening

Kies voor bediening aan de linkerzijde of de rechterzijde.

Links
Rechts
6
Montagehoogte

De montagehoogte hebben wij nodig om de lengte van de bedieningskoorden te bepalen. Meer informatie hierover kunt u hier vinden 

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet Bekend, worden de koorden standaard 1 meter lang.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

7
Extra's

Kies uit extra opties

Metalen koordhouders RVS
Metalen koordhouders RVS
set van 3 koordhouders, geschikt voor 1 jaloezie € 12,50
Metalen koordhouders RVS mat zwart
Metalen koordhouders RVS mat zwart
set van 3 koordhouders, geschikt voor 1 jaloezie € 12,50
Zijgeleiding
Zijgeleiding
Spandraden aan de zijkant van de jaloezie om het klapperen tegen te gaan. Alleen aan te raden als de jaloezie op een openslaand raam of deur komt (het bewegende deel). Komt de jaloezie op een vast deel, dan is deze optie niet aan te raden. € 17,50

Blijf bij dit product
Uw product
Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Levertermijn: 10-15 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 28, 82
€ 24, 50
Laden

Sfeervolle raamdecoratie

Aluminium jaloezieën passen in vrijwel ieder interieur en dat maakt deze raamdecoratie enorm populair. Topjaloezieën.nl verkoopt aluminium jaloezieën 50mm in veel verschillende kleuren en diverse stijlen: effen kleuren, metallic kleuren of geborstelde lamellen. Vraag onze gratis kleurstalen aan en ontdek uw favoriete aluminium jaloezie! Liever wat minder brede lamellen? Bekijk dan de aluminium jaloezieën 25mm.

Witte jaloezieën

Voor een ruimtelijk gevoel in een kamer is witte raamdecoratie bijzonder geschikt. De lichte kleur past bovendien bij bijna iedere woonstijl en heeft een neutraal en onopvallend karakter. Hoewel de lichtinval bij witte jaloezieën hetzelfde is als bij jaloezieën in een andere kleur, oogt een witte jaloezie een stuk lichter. Witte aluminium jaloezieën passen in vrijwel elk interieur: van landelijk tot modern en alles daar tussenin. Voor een extra luxe uitstraling kiest u voor witte jaloezieën met lamellen van 50mm breed.

Ladderband of ladderkoord

Bij Topjaloezieën.nl heeft u bij aluminium jaloezieën 50mm de keuze uit afwerking met een ladderkoord- of ladderbandsysteem. Ladderkoord is altijd in een kleur met dezelfde kleurstijl als de jaloezieën. Bij ladderband heeft u qua kleur meer opties. Kiest u voor een soortgelijke kleur, of juist een mooie contrasterende tint? Er is keuze genoeg!

Wilt u de aluminium jaloezieën 50mm bedienen met een luxe koord? Kies dan (tegen meerprijs) voor metalen koordhouders. Deze vervangen de standaard kunststof koordhouders en geven de jaloezieën een elegante uitstraling.

Aluminium jaloezie in de badkamer

Aluminium jaloezieën 50mm zijn vochtbestendig en zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of de keuken. U geeft daarmee het interieur in die ruimtes een stijlvolle uitstraling die past bij de rest van het huis, zonder risico te lopen op kromtrekkende lamellen.

Lichtinval regelen

Het grootste voordeel van aluminium jaloezieën is natuurlijk dat u zelf controle hebt over de lichtinval. Door de lamellen heen en weer te draaien kunt u precies de hoeveelheid binnenkomend licht bepalen. Kiest u voor geperforeerde jaloezieën, dan is het binnenkomende licht nog eens extra mooi zacht en diffuus.

Naast lichtinval kunt u, door het draaien van de lamellen, ook precies de mate van privacy bepalen. Bij opgetrokken of volledig opengedraaide lamellen kunnen voorbijgangers of buren naar binnen kijken. Om dit te voorkomen kunnen de lamellen worden dichtgedraaid. Zet ze in een stand halverwege en profiteer van lichtinval en zicht naar buiten, zonder dat men naar binnen kan kijken. Ook handig wanneer de jaloezie voor het badkamerraam of slaapkamerraam hangt!

Aluminium jaloezieën veilig voor kinderen

Zijn er kleine kinderen in huis, dan is de kindveiligheid van uw nieuwe raamdecoratie ontzettend belangrijk. Wij hanteren daarom de aangescherpte normen voor kindveiligheid van de Europese Commissie. Wanneer u tijdens het bestellen aangeeft dat u graag kindvriendelijke bedieningskoorden wil dan ontvangt u van ons jaloezieën met bedieningskoorden die minimaal 1,5 meter boven de grond hangen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de koorden zelf naar wens in te korten nadat u de nieuwe raamdecoratie heeft gemonteerd.

Maatwerk jaloezieën

Topjaloezieën.nl levert aluminium jaloezieën op maat. Dat betekent dat we de jaloezieën speciaal voor uw ramen laten maken. De maximale breedte waarop wij aluminium jaloezieën 50 mm kunnen maken is 3.50 meter breed.

Gebruik onze handige meet-instructies om op simpele wijze de juiste maten te meten voor uw nieuwe raamdecoratie. Deze maten kunt u vervolgens invullen op het bestelformulier. Toch liever hulp bij het meten? Maak dan gebruik van onze (gratis) inmeetservice. We kijken graag met u mee!

Montage aluminium jaloezieen

Voor het monteren van uw nieuwe jaloezieën zorgen wij voor goede montage-instructies. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe u de aluminium jaloezie op de dag of in de dag kunt monteren. Uiteraard kunt u ons altijd bellen voor advies. Komt u er helemaal niet uit of laat u de jaloezieën liever door een professional van Topjaloezieën.nl monteren, dan kunt u gebruik maken van onze montage-service.

Aluminium jaloezieën schoonmaken

Het schoonmaken van aluminium jaloezieën 50mm is heel eenvoudig. U kunt de jaloezie hiervoor gewoon op hun plek laten hangen en de lamellen sluiten. Zo kunt u deze gemakkelijk afstoffen met een stofdoek of plumeau. Intensievere reinigen kan met een doekje met schoonmaakmiddel. Uw jaloezie is dan in no-time weer blinkend schoon. Lees voor meer tips dit artikel over het schoonmaken van shutters en jaloezieën.

Topkwaliteit en uitstekende service

We vinden het belangrijk dat u altijd tevreden bent over onze producten en over onze service. We doen dan ook dagelijks onze uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen. Bovendien leveren wij altijd producten van hoge kwaliteit met een goede afwerking. Alleen het beste is goed genoeg.

Topjaloezieën.nl heeft geen fysieke winkels en levert daarom direct vanuit de eigen fabriek. Om de gekozen jaloezieën toch eerst in het echt te bewonderen kunt u gratis kleurstalen aanvragen en/of een vrijblijvend bezoek brengen aan onze showroom in Zeewolde.

Gratis inmeetafspraak