Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
Hoge kwaliteit en afwerkingHoge kwaliteit en afwerking

Onze producten bestaan uitsluitend uit A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen. De afwerking van onze producten heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorgingGratis bezorging

De bestellingen van Topjaloezieën.nl worden kosteloos (gratis) bij u thuis geleverd door onze vervoerder Packs.

Lees meer
10-15 werkdagen levertijd10-15 werkdagen levertijd

Uw bestelling zal binnen 10-15 werkdagen voor u op maat gemaakt en geleverd worden.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

PVC jaloezieën 50mm

PVC jaloezieën 50mm

In het uitgebreide aanbod PVC jaloezieën van Topjaloezieën.nl vindt u jaloezieën die nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. Alle kleuropties zijn mooie natuurtinten en zijn bijna allemaal ook mét nerf verkrijgbaar. Hiermee creëert u een echte hout-look en geeft u de PVC jaloezie een natuurlijke uitstraling. Vraag onze gratis kleurstalen aan en kies op uw gemak de kleur die het beste past bij uw interieur.

De PVC jaloezieën 50mm van Topjaloezieën.nl zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, en zijn daarmee ideaal voor in de badkamer of in de keuken. Uw PVC jaloezieën op maat zijn uitgerust met ladderkoord, dat dezelfde kleur heeft als de PVC lat. De bedieningskoorden zijn gesplitst en hangen bij PVC jaloezieën zowel links als rechts (links kantelt u, en rechts wordt de jaloezie opgetrokken). Bestel deze sfeervolle jaloezieën in onze webshop en laat u verrassen door de snelle levertijden!

Het is ook mogelijk om PVC jaloezieën met ladderband te bestellen. Neemt u hiervoor contact met ons op via info@topjaloezieen.nl. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

  • 2 Jaar garantie
  • Altijd met gratis sierlijst voor de cassette
  • Gratis kleurstalen
  • Hoge kwaliteit en afwerking
  • Uitermate geschikt voor vochtige ruimtes
  • Uitgevoerd met ladderkoord
1
Maten in millimeters

Voer de gewenste maten in millimeters in.

400 - 2600 mm
400 - 2400 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

PVC jaloezieën (Klik om te openen)

Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Wit - True
Wit - True
Wit met nerf - True Fine Grain
Wit met nerf - True Fine Grain
Offwhite - Mirage
Offwhite - Mirage
Offwhite met nerf - Mirage Fine Grain
Offwhite met nerf - Mirage Fine Grain
Beige - Linara
Beige - Linara
Beige met nerf - Linara Fine Grain
Beige met nerf - Linara Fine Grain
Zand - Gravity
Zand - Gravity
Zand met nerf - Gravity Fine Grain
Zand met nerf - Gravity Fine Grain
Grijs - Mission
Grijs - Mission
Grijs met nerf - Mission Fine Grain
Grijs met nerf - Mission Fine Grain
Grijs - Orion
Grijs - Orion
Grijs met nerf - Orion Fine Grain
Grijs met nerf - Orion Fine Grain
Vergrijsd hout - Stratus Fine Grain
Vergrijsd hout - Stratus Fine Grain
Eiken - Desert Oak
Eiken - Desert Oak
Donkerbruin - Callo Fine Grain
Donkerbruin - Callo Fine Grain
3
Montage

Hangt u de jaloezie op het kozijn of in het kozijn? Let op dat dit invloed heeft op de maten.

In de dag

Het product wordt ergens tussen gemonteerd, bijvoorbeeld tussen het kozijn of de muur.

Op de dag

Het product wordt ergens voor gemonteerd, bijvoorbeeld voor het kozijn of de muur.

4
Kindveiligheid

Indien er in de ruimte waar het product wordt geplaatst, kinderen onder de 3,5 jaar aanwezig kunnen zijn, dient u ons de montagehoogte door te geven.

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet van Toepassing, worden de koorden op de standaard lengte geleverd. U kunt deze dan, indien gewenst, zelf inkorten.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

5
Extra's

Kies uit extra opties voor uw jaloezie

Metalen koordhouders RVS
Metalen koordhouders RVS
€ 9,50
Metalen koordhouders RVS mat zwart
Metalen koordhouders RVS mat zwart
€ 9,50

Blijf bij dit product
Uw product

Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Bezorgtijd:10-15 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 42,00
Laden

Sfeervolle PVC jaloezieën

Wanneer u denkt aan PVC, is ‘natuur’ misschien niet het eerste dat in u opkomt. Toch bewijzen de PVC jaloezieën van Topjaloezieën.nl dat PVC wel degelijk een heel natuurlijke uitstraling kan hebben. De PVC jaloezieën 50mm worden geleverd in wit, grijs en mooie natuurtinten. PVC jaloezieën met een gladde finish maken van je interieur een stijlvol geheel. Kies voor een lamel mét nerf en de hout-look is compleet. Deze jaloezieën geven een sfeervolle uitstraling aan iedere ruimte.

Het voordeel van een vochtbestendige jaloezie

Alsof het echt hout is, maar dan wél vochtbestendig; dat zijn de grootste voordelen van PVC jaloezieën. Hierdoor zijn de jaloezieën uitermate perfect voor plaatsing in bijvoorbeeld de badkamer of in de keuken, zonder risico dat de lamellen krom trekken. Liever aluminium jaloezieën in de badkamer of keuken? Bekijk dan onze aluminium jaloezieën 25mm en aluminium jaloezieën 50mm.

Regel zelf de lichtinval

Jaloezieën geven u de perfecte controle over de lichtinval in huis. Veel of weinig licht, veel of weinig inkijk, door de lamellen te draaien bepaalt u het helemaal zelf. Om de PVC jaloezieën 50mm van Topjaloezieën.nl te bedienen, kunt u gebruik maken van de gesplitste bedieningskoorden. Dat betekent dat uw PVC jaloezie op maat zowel links als rechts te bedienen is. Heeft u voorkeur voor metalen koordhouders, dan kunt u kiezen uit een mat nickel- of mat zwarte koordhouder.

Netjes afgewerkt

Bij Topjaloezieën.nl houden we van producten die tot in detail zijn afgewerkt. Voor de PVC jaloezieën 50mm gebruiken we daarom duurzame materialen van hoge kwaliteit. Uw PVC jaloezie op maat wordt standaard geleverd met een gratis sierlijst voor de cassette en is voorzien van bijpassend ladderkoord. Wilt u toch liever PVC jaloezieën met ladderband? Dan denken we graag met u mee. Neem contact op via info@topjaloezieën.nl om de mogelijkheden te bespreken.

PVC jaloezie inmeten en monteren

Met onze duidelijke instructies is het inmeten en monteren van PVC jaloezieën niet ingewikkeld. Uiteraard willen we u hier ook graag op locatie mee helpen. U kunt hiervoor een afspraak maken voor de (gratis) inmeetservice van Topjaloezieën.nl of een afspraak maken voor het monteren van uw PVC jaloezieën 50mm.