Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van:
Bekend van: RTL4 Bekend van: SBS6 Bekend van: NET5

CBW, zeker van uw aankoop

Webshoptoppers keurmerk
Hoge kwaliteit en afwerkingHoge kwaliteit en afwerking

Onze producten bestaan uitsluitend uit A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen. De afwerking van onze producten heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorgingGratis bezorging

De bestellingen van Topjaloezieën.nl worden kosteloos (gratis) bij u thuis geleverd door onze vervoerder Packs.

Lees meer
10-15 werkdagen levertijd10-15 werkdagen levertijd

Uw bestelling zal binnen 10-15 werkdagen voor u op maat gemaakt en geleverd worden.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

PVC jaloezieën 50mm

PVC jaloezieën 50mm

In het uitgebreide aanbod PVC jaloezieën van Topjaloezieën.nl vindt u jaloezieën die nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. Alle kleuropties zijn mooie natuurtinten en zijn bijna allemaal ook mét nerf verkrijgbaar. Hiermee creëert u een echte hout-look en geeft u de PVC jaloezie een natuurlijke uitstraling. Vraag onze gratis kleurstalen aan en kies op uw gemak de kleur die het beste past bij uw interieur.

De PVC jaloezieën 50mm van Topjaloezieën.nl zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, en zijn daarmee ideaal voor in de badkamer of in de keuken. Uw PVC jaloezieën op maat zijn uitgerust met ladderkoord, dat dezelfde kleur heeft als de PVC lat. De bedieningskoorden zijn gesplitst en hangen bij PVC jaloezieën zowel links als rechts (links kantelt u, en rechts wordt de jaloezie opgetrokken). Bestel deze sfeervolle jaloezieën in onze webshop en laat u verrassen door de snelle levertijden!

Het is ook mogelijk om PVC jaloezieën met ladderband te bestellen. Neemt u hiervoor contact met ons op via info@topjaloezieen.nl. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

  • 2 Jaar garantie
  • Altijd met gratis sierlijst voor de cassette
  • Gratis kleurstalen
  • Hoge kwaliteit en afwerking
  • Uitermate geschikt voor vochtige ruimtes
  • Uitgevoerd met ladderkoord
1
Maten in millimeters

Voer de gewenste maten in millimeters in.

400 - 2600 mm
400 - 2400 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

PVC jaloezieën (Klik om te openen)

Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Wit - True
Wit - True
Wit met nerf - True Fine Grain
Wit met nerf - True Fine Grain
Offwhite - Mirage
Offwhite - Mirage
Offwhite met nerf - Mirage Fine Grain
Offwhite met nerf - Mirage Fine Grain
Beige - Linara
Beige - Linara
Beige met nerf - Linara Fine Grain
Beige met nerf - Linara Fine Grain
Zand - Gravity
Zand - Gravity
Zand met nerf - Gravity Fine Grain
Zand met nerf - Gravity Fine Grain
Grijs - Mission
Grijs - Mission
Grijs met nerf - Mission Fine Grain
Grijs met nerf - Mission Fine Grain
Grijs - Orion
Grijs - Orion
Grijs met nerf - Orion Fine Grain
Grijs met nerf - Orion Fine Grain
Vergrijsd hout - Stratus Fine Grain
Vergrijsd hout - Stratus Fine Grain
Eiken - Desert Oak
Eiken - Desert Oak
Donkerbruin - Callo Fine Grain
Donkerbruin - Callo Fine Grain
3
Montage

Hangt u de jaloezie op het kozijn of in het kozijn? Let op dat dit invloed heeft op de maten.

In de dag

Het product wordt ergens tussen gemonteerd, bijvoorbeeld tussen het kozijn of de muur.

Op de dag

Het product wordt ergens voor gemonteerd, bijvoorbeeld voor het kozijn of de muur.

4
Montagehoogte

Indien er in de ruimte waar het product wordt geplaatst, kinderen onder de 3,5 jaar aanwezig kunnen zijn, dient u ons de montagehoogte door te geven.

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet Bekend, worden de koorden standaard 1 meter lang.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

5
Extra's

Kies uit extra opties voor uw jaloezie

Metalen koordhouders RVS
Metalen koordhouders RVS
set van 3 koordhouders, geschikt voor 1 jaloezie € 9,50
Metalen koordhouders RVS mat zwart
Metalen koordhouders RVS mat zwart
set van 3 koordhouders, geschikt voor 1 jaloezie € 9,50

Blijf bij dit product
Uw product

Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Levertermijn:10-15 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 44,99
Laden

Sfeervolle PVC jaloezieën

Wanneer u denkt aan PVC, is ‘natuur’ misschien niet het eerste dat in u opkomt. Toch bewijzen de PVC jaloezieën van Topjaloezieën.nl dat PVC wel degelijk een heel natuurlijke uitstraling kan hebben. De PVC jaloezieën 50 mm worden geleverd in wit, grijs en mooie natuurtinten. PVC jaloezieën met een gladde finish maken van uw interieur een stijlvol geheel. Kies voor een lamel mét nerf en de hout-look is compleet. Deze jaloezieën geven een sfeervolle uitstraling aan iedere ruimte.

Witte PVC jaloezieën

Naast verschillende natuurtinten heeft Topjaloezieën.nl ook witte jaloezieën van PVC in het assortiment. Met zo’n lichtgekleurde jaloezie geeft u een kamer een frisse, stijlvolle uitstraling. Witte jaloezieën hebben een strakke look en staan netjes. Hierdoor zijn witte PVC jaloezieën geschikt voor veel interieurstijlen zoals een landelijk interieur of een meer moderne inrichting. Ze vallen nauwelijks op, maar zorgen wél voor eenheid in uw interieur en bieden u de mogelijkheid lichtinval en inkijk te regelen. Ideaal!

Maak een statement

Met een donkerdere kleur PVC jaloezie kunt u met uw nieuwe raamdecoratie een statement maken in uw interieur. Donkerbruine of antraciet lamellen zijn enorm sfeervol, maar stralen ook iets stoers uit. Doordat onze PVC jaloezieën een lamelbreedte van 50 mm hebben, komt dit robuuste karakter van donkere jaloezieën extra goed tot uiting. Zeker in wat grotere, lichte ruimtes mag uw raamdecoratie gezien worden. De jaloezieën zijn dan een blikvanger in uw interieur en passen mooi bij kamers met een stoere of industriële stijl.

Kies uw PVC jaloezie 50 mm

Wanneer u de verschillende kleuropties van onze jaloezieën op uw beeldscherm ziet kan het lastig zijn om de juiste kleur te bepalen. Gelukkig hebben we daar wat op bedacht! Via onze webshop kunt u gratis kleurstalen aanvragen van uw favoriete jaloezieën. Daarmee kunt u thuis op uw gemak bekijken welke kleur en welk materiaal u het mooist vindt. Wilt u de producten in het echt bekijken of een uitgebreider advies bij uw keuze? Dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Zeewolde.

Het voordeel van een vochtbestendige jaloezie

PVC jaloezieën bieden het beste van twee werelden. De natuurlijke look van hout, desgewenst zelfs inclusief nerf, maar dan met verbeterde praktische eigenschappen. Hierdoor zijn de jaloezieën uitermate geschikt voor plaatsing in bijvoorbeeld de badkamer of in de keuken. PVC jaloezieën zijn vormvast. Ze zullen niet kromtrekken of op andere wijze achteruitgaan door blootstelling aan vocht. Liever aluminium jaloezieën in de badkamer of keuken? Bekijk dan onze aluminium jaloezieën 25 mm en aluminium jaloezieën 50 mm.

Regel zelf de lichtinval

Jaloezieën geven u de perfecte controle over de lichtinval in huis. Veel of weinig licht, veel of weinig inkijk, door de lamellen te draaien bepaalt u het helemaal zelf. Om de PVC jaloezieën 50 mm van Topjaloezieën.nl te bedienen, kunt u gebruik maken van de gesplitste bedieningskoorden. Dat betekent dat uw PVC jaloezie op maat zowel links als rechts te bedienen is. Heeft u voorkeur voor metalen koordhouders, dan kunt u (tegen meerprijs) kiezen uit een mat nickel- of mat zwarte koordhouder.

Netjes afgewerkt

Bij Topjaloezieën.nl houden we van producten die tot in detail zijn afgewerkt. Voor de PVC jaloezieën 50 mm gebruiken we daarom duurzame materialen van hoge kwaliteit. Uw PVC jaloezie op maat wordt standaard geleverd met een gratis sierlijst voor de cassette en is voorzien van bijpassend ladderkoord. Wilt u toch liever PVC jaloezieën met ladderband? Dan denken we graag met u mee. Neem contact op via info@topjaloezieën.nl om de mogelijkheden te bespreken.

PVC jaloezieën schoonmaken

De lamellen van PVC jaloezie 50 mm laten zich makkelijk onderhouden. Met een stofdoek of plumeau reinigt u de jaloezie snel en eenvoudig. Zijn de jaloezieën na het afstoffen nog niet helemaal schoon? Dan is een washand met wat schoonmaakmiddel genoeg om de lamellen weer helemaal netjes te maken. Meer weten over PVC jaloezieën schoonmaken? Lees dan onze tips voor het schoonmaken van shutters en jaloezieën.

PVC jaloezieën inmeten

Om raamdecoratie te kunnen bestellen, moet er eerst worden ingemeten. Gelukkig is het inmeten van PVC jaloezieën niet ingewikkeld. In onze handige meet-instructies leest u stap voor stap over ieder aspect van het inmeten. Zo weet u zeker dat u de juiste maten noteert voor uw nieuwe raamdecoratie. Natuurlijk kunnen wij u hier ook op locatie mee helpen. Maak dan een afspraak voor de (gratis) inmeetservice van Topjaloezieën.nl.

Raamdecoratie monteren

De montage-instructies van Topjaloezieën.nl zijn een leidraad voor het monteren van uw nieuwe PVC jaloezie 50 mm. Hierin staat met tekst en beeld stap voor stap beschreven hoe u de jaloezie op de dag of in de dag kunt monteren. Wilt u de montage van uw nieuwe jaloezieën liever uitbesteden aan Topjaloezieën.nl? Dat kan! U kunt hiervoor een afspraak maken via onze klantenservice.

Topjaloezieën.nl kies voor kwaliteit

Topjaloezieën.nl vindt het belangrijk dat ieder product van de best mogelijke kwaliteit is. Wij zorgen daarom dat onze raamdecoratie van goede materialen gemaakt wordt en keurig is afgewerkt. Om u te helpen optimaal van uw nieuwe jaloezieën te genieten geven we u graag uitgebreid advies bij uw keuze en helpen we u waar nodig met inmeten en monteren. Dankzij ons enorme assortiment is er altijd voldoende keuze voor ieder interieur. Van moderne kantoren tot landelijke woonkamers, de PVC jaloezie 50 mm is altijd een goede keus. Bestel nu en profiteer van onze supersnelle levering, topservice, maatwerk en een grote collectie jaloezieën.