CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

De rol van raamdecoratie in het creëren van een gezellige thuiswerkplek

Het juiste type en de juiste stijl raamdecoratie kunnen grote invloed hebben op je productiviteit, comfort en zelfs je welzijn tijdens het werken vanuit huis. Het kiezen van gordijnen speelt dan ook een belangrijke rol bij het creëren van een optimale thuiswerkplek.

Het belang van lichtregulatie en privacy

Raamdecoratie helpt je om de lichtinval in je werkruimte te reguleren. Dit is belangrijk omdat natuurlijk licht je energieniveau kan verhogen en je humeur kan verbeteren. Echter, te veel direct zonlicht kan leiden tot schittering op je scherm en kan je ogen vermoeien. Met de juiste raamdecoratie, zoals verstelbare jaloezieën of lichtdoorlatende rolgordijnen, kun je de lichtinval precies afstemmen op je behoeften.

Daarnaast is privacy een aspect dat niet over het hoofd gezien mag worden. Je wilt niet afgeleid worden door voorbijgangers of nieuwsgierige blikken van buitenaf. Verduisterende gordijnen of plisségordijnen kunnen hierbij helpen, zodat je ongestoord en gefocust kunt blijven.

Een persoonlijke touch voor motivatie

Een thuiswerkplek moet ook een plek zijn waar je je prettig voelt. Raamdecoratie is een eenvoudige manier om persoonlijkheid en stijl toe te voegen aan je werkruimte. Kies kleuren en patronen die je aanspreken en die passen bij de rest van je interieur. Dit kan je motivatie en creativiteit stimuleren.

 • Kies voor kleuren die rustgevend werken, zoals blauw en groen.
 • Patronen kunnen dynamiek toevoegen, maar let op dat het niet te afleidend werkt.
 • Materialen en texturen kunnen ook bijdragen aan de sfeer; denk aan houten jaloezieën of linnen gordijnen.

Maak van je thuiswerkplek een gezonde omgeving

Raamdecoratie draagt ook bij aan een gezonde werkomgeving. Goede raamdecoratie kan helpen bij het reguleren van de temperatuur en het verminderen van tocht. Ook kan het de akoestiek verbeteren door het dempen van geluiden van buitenaf, wat zorgt voor een rustigere werkomgeving.

 • Zorg voor raamdecoratie die isolerend werkt in de winter en zonwerend is in de zomer.
 • Overweeg raamdecoratie met geluiddempende eigenschappen als je in een lawaaierige omgeving woont.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw thuiswerkplek

Ben je geïnspireerd om je thuiswerkplek te transformeren met de perfecte raamdecoratie? Ontdek de uitgebreide mogelijkheden en vind de stijl die bij je past. Van praktische rolgordijnen tot stijlvolle honingraat plisségordijnen, er is altijd een oplossing die aansluit bij jouw wensen. Maak van je werkplek een plek waar je elke dag met plezier aan de slag gaat!

Inmeetafspraak