CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

De voordelen van horren: Houd insecten buiten en frisse lucht binnen

Als je denkt aan voordelen van horren, dan denk je waarschijnlijk direct aan het buitenhouden van insecten. Maar wist je dat horren veel meer voordelen bieden dan alleen een barrière tegen ongewenste gasten? In deze blog kijken we naar de veelzijdigheid van horren en hoe ze kunnen bijdragen aan jouw wooncomfort en gezondheid.

Frisse lucht zonder ongenode gasten

Het meest voor de hand liggende voordeel van horren is natuurlijk het buitenhouden van insecten. Zeg maar dag tegen muggen, vliegen en wespen die je woonplezier verstoren. Met een hor kun je zonder zorgen je ramen en deuren openzetten voor een frisse bries. Maar er is meer:

 • Verbeterde luchtkwaliteit: Met horren in je ramen en deuren verbeter je de luchtcirculatie in huis. Dit zorgt voor een gezondere leefomgeving.
 • Energiebesparing: Door natuurlijke ventilatie hoef je minder snel naar de airconditioning of ventilator te grijpen, wat scheelt in de energierekening.
 • Bescherming tegen pollen: Voor mensen met hooikoorts kunnen horren een uitkomst zijn. Ze filteren een groot deel van de pollen uit de lucht, wat de allergieklachten kan verminderen.

Duurzaamheid van horren

Horren zijn niet alleen praktisch in gebruik, ze zijn ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze gaan lang mee en zijn eenvoudig schoon te maken.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van horren. Door insecten buiten te houden, voorkomen ze niet alleen overlast, maar dragen ze ook bij aan de bescherming van je interieur. Insecten zoals muggen kunnen niet alleen hinderlijk zijn, maar ze kunnen ook schade aanrichten aan meubels en stoffering. Horren fungeren als een beschermende barrière, waardoor je interieur langer in optimale staat blijft.

Bovendien zijn horren vervaardigd van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat ze lang meegaan, waardoor je investering op de lange termijn waardevol blijft. Het gebruik van hoogwaardige materialen betekent ook dat horren minder gevoelig zijn voor slijtage, wat resulteert in een langdurige en effectieve werking.

Horren zijn makkelijk te onderhouden

Wat het onderhoud betreft, dat is bij horren heel eenvoudig. In tegenstelling tot andere vormen van insectenwering vereisen horren minimale inspanning om ze in optimale staat te houden. Regelmatig stofzuigen of afnemen met een vochtige doek volstaat vaak om ze schoon te houden. Het gebruik van duurzame materialen draagt ook bij aan het onderhoudsgemak, omdat deze bestand zijn tegen veelvoorkomende reinigingsmiddelen zonder hun effectiviteit te verliezen.

Gratis inmeetafspraak