CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Monteren: Duurzame gesloten gordijnen

Bekijk onze montageinstructies:

NIEUW: Duurzame gesloten gordijnen

Houd rekening met de toekomst van onze aarde en kies duurzame gesloten gordijnen voor in jouw interieur. Onze duurzame overgordijnen Herse en Kalyke zijn gemaakt van gerecyclede garens en geproduceerd met aandacht voor energiebesparing en het milieu. Een goede keus!

Gesloten gordijnen zijn decoratief en zorgen voor isolatie, privacy en enige verduistering. Bovendien zijn onze duurzame gesloten gordijnen perfect te combineren met andere vormen van raamdecoratie. Ze vormen dan ook een perfecte aanvulling op je interieur.

Duurzame gesloten gordijnen van Topjaloezieën zijn standaard voorzien van een geïntegreerd loodkoord aan de onderzijde en kunnen in één stuk of in twee delen worden opgehangen. De overgordijnen zijn te bestellen met een enkele plooi, een dubbele plooi of een wave-plooi.

Kies je favoriete kleur, bestel gratis kleurstalen en plan een inmeetafspraak.

Let op: Gordijnrails zijn niet inbegrepen. De levertijd van duurzame gordijnen is momenteel 15-25 werkdagen.

Gratis inmeetafspraak