CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Horren: alles wat je moet weten

Frisse lucht is erg belangrijk voor uw gezondheid. Met horren kunt u uw huis ventileren zonder dat u last hebt van naar binnen vliegende insecten. Welke horren heeft u nodig? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de ideale hor!

Waarom kiezen voor horren in huis?

Er zitten vele voordelen verbonden aan het kiezen voor horren in huis. Allereerst helpen horren met het buiten houden van insecten, waardoor het huis gezonder en comfortabeler is. Ten tweede kunnen horren buitenlucht toelaten, waardoor het huis minder stoffig en muf ruikt. Ook helpt het installeren van horen om energiekosten te verminderen door het toelaten van frisse lucht terwijl de warmte wordt buitengesloten. Tot slot helpt het gebruik van horren om de privacy te waarborgen.

Soorten horren
Er zijn veel verschillende soorten horren beschikbaar. De meest voorkomende soorten zijn vaste horren en rolluiken, waarbij de eerste meer permanent en de andere meer mobiel is. Ieder type hor biedt verschillende voordelen, zodat u de beste soort kunt kiezen die bij uw behoefte past.

Plisséhordeur
De plisséhordeur neemt het minste ruimte in. Het gaas vouwt zich namelijk op tot een klein pakket in het kozijn. De plisséhordeur is ideaal voor dagelijks gebruik. Met één hand zet u hem gemakkelijk op elke gewenste stand.

Rolhor
Een rolhor trek je voor je raam van boven naar beneden. Zoals de naam verklapt, rolt het gaas bij een rolhor zich op in een cassette. Vangt uw raam veel wind? Dan kunt u het beste kiezen voor een hor met geleiders. Onze rolhorren zijn zowel geschikt voor draai-kiepramen als voor naar buiten draaiende ramen.

Welk soort hor past bij uw interieur?
Wanneer u een modern interieur heeft, zijn rolluiken een goede optie. Rolluiken hebben een strak en modern uiterlijk. Voor een landelijk interieur zijn vaste horren of horizontale jaloezieën een goede optie, omdat ze een landelijke en rustieke look hebben. Plisséhorren passen bij een klassiek interieur.

Horren op maat
Of u nu op zoek bent naar een hor voor uw wc-raam, voor uw zolderraam of een grote hor, om ervoor te zorgen dat horren perfect bij uw interieur passen, kunt u ervoor kiezen om ze op maat te laten maken. Het enige wat u hoeft te doen, is doorgeven welke afmetingen uw raam of deur heeft. Daarbij kunt u gebruik maken van de meetinstructies op de website. Heeft u hulp nodig? Dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze (gratis) inmeetservice.

Inmeetafspraak