Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van:
Bekend van: RTL4 Bekend van: SBS6 Bekend van: NET5

CBW, zeker van uw aankoop

Webshoptoppers keurmerk
Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Houten jaloezieën bij openslaande deuren

Houten jaloezieën bij openslaande deuren

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor een openslaande deur? Dan zijn houten jaloezieën een goede optie. In dit artikel lees je meer over het kiezen van raamdecoratie voor openslaande deuren, vertellen we je meer over de mogelijkheden en zoomen we in op houten jaloezieën bij openslaande deuren.

Raamdecoratie voor deuren

Wat licht in huis betreft zijn deuren fantastisch. De vaak grote ramen in een deur laten veel natuurlijk licht door. Maar qua inkijk en privacy lever je met die ramen wel wat in. Dat is vaak een van de belangrijkste redenen om toch een gordijn voor de deur te hangen. Je kunt dan kiezen voor een gordijn dat voor de deur hangt, of voor raamdecoratie die je aan de deur kunt bevestigen.

Praktisch en mooi

Een gordijn voor de deur kán handig zijn. Maar wanneer je een deur gedurende de dag regelmatig gebruikt wordt het al gauw irritant. Iedere keer het gordijn open en dichtdoen of binnenkomen en tegen een dicht gordijn aanlopen, het is verre van ideaal. Deuren worden nu eenmaal vaak intensief gebruikt. Raamdecoratie op de openslaande deur is daarom een stuk praktischer. Deze kan open of dicht blijven, zonder dat je daar last van hebt bij het openen en sluiten van de deur.

Raamdecoratie op de deur bevestigen

Goede bevestiging bij jaloezieën op de openslaande deur is natuurlijk van groot belang. Toch is dat makkelijker dan je denkt. Dankzij goede zijgeleiding blijft de jaloezie perfect op zijn plek bij openslaande deuren of ramen. Geen geklapper dus, geen loshangende raamdecoratie, maar een stevig bevestigde jaloezie die meebeweegt met de openslaande deur.

Kies voor jaloezieën met zijgeleiding

Nu kun je het idee hebben dat je heel speciale jaloezieën moet kiezen. Niets is minder waar! Voor alle jaloezieën in het assortiment van Topjaloezieën.nl kun je zijgeleiding mee bestellen. Heb je houten jaloezieën gekozen voor in je interieur? Dan kun je diezelfde houten jaloezieën dus ook voor openslaande deuren en ramen kiezen. Daarmee zorg je voor stijlvolle, rustige eenheid in je interieur.

TIP: Kies jaloezieën met een breedte van 25mm, zodat je niet in de knel komt met de deurklink.

De perfecte match: Houten jaloezieën bij openslaande deuren

Houten jaloezieën bij openslaande deuren passen qua materiaal vaak goed bij de deur zelf, die meestal ook van hout is. Door de de jaloezie te matchen met de overige houten jaloezieën geeft het sowieso een mooi beeld. Daarnaast zorgt de zijgeleiding ervoor dat de jaloezie niet klappert bij het openen van de deur en dat de raamdecoratie mooi strak en recht op zijn plek blijft hangen.

Iets voor jouw interieur?

Dat wij enthousiast zijn over houten jaloezieën bij openslaande deuren spreekt wellicht voor zich. En jij? Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw interieur en openslaande deuren? Check dan gerust de houten jaloezieën van Topjaloezieën.nl of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Gratis kleurstalen