CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Houten jaloezieën 50mm (Lindehout)

Houten jaloezieën 50mm (Lindehout)

In het uitgebreide aanbod houten jaloezieën 50mm (lamelbreedte) van Topjaloezieën vindt u jaloezieën met een ladderkoord- en ladderbandsysteem. Valt uw keuze op een ladderband? Dan kunt u zelfs nog kiezen om deze in een contrasterende kleur dan de jaloezie te laten leveren of juist te kiezen voor een vergelijkbare kleur. Kies hieronder uw favoriete kleur 50 mm houten jaloezie en laat u verrassen door onze snelle levertijden! Heeft u toch liever aluminium jaloezieën van 50 mm? Bekijk dan onze pagina met 50 mm aluminium jaloezieën! Of vraag eerst hier gratis kleurstalen aan.

 • Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten
 • Gratis bezorging in NL
 • Gratis kleurstalen
 • Snel in huis; binnen 10-15 werkdagen
Beoordelingen
Product zoals verwacht. Goede kwaliteit en prima...
Toon alle reviews
Voeg je beoordeling toe
1
Maten in millimeters

Heeft u gemeten volgens onze meetinstructies?

300 - 2700 mm
400 - 3000 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

Pure (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
White 5020
White 5020
Pearl 5050
Pearl 5050
Shell 5051
Shell 5051
Sand 5052
Sand 5052
Limestone 5056
Limestone 5056
Cloud 5054
Cloud 5054
Anthracite 5055
Anthracite 5055
Black 5021
Black 5021
Taupe 5053
Taupe 5053
Houtkleuren (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Bleached White 5016
Bleached White 5016
Oak 5012
Oak 5012
Maple 5011
Maple 5011
Cherry Wood 5013
Cherry Wood 5013
Mahogany 5015
Mahogany 5015
Tigers Eye 5014
Tigers Eye 5014
Smoke Grey 5019
Smoke Grey 5019
Ebony 5022
Ebony 5022
3
Ladderband / Ladderkoord

Kies tussen ladderband of ladderkoord. Gaat u voor ladderband, dan kunt u zelf een kleur kiezen. Kiest u voor ladderkoord, dan is die altijd in dezelfde kleurstijl als de kleur van de jaloezie. Wilt u het ladderkoord liever in een andere kleur, neem dan contact met ons op.

Hieronder ziet u twee voorbeelden. Ladderband: Ladderkoord:

White
White
Offwhite
Offwhite
Beige
Beige
Bleached Sand
Bleached Sand
Oyster
Oyster
Stone
Stone
Coventy Grey
Coventy Grey
Ginger
Ginger
Walnut
Walnut
Cacao
Cacao
Dark Khaki
Dark Khaki
Black
Black
Limestone
Limestone
Grey
Grey
Anthracite
Anthracite
Mocca
Mocca
Dark Beige
Dark Beige
Copper
Copper
Terracotta
Terracotta
Cordovan
Cordovan
Geen
Geen
Helaas, geen overeenkomsten probeer een andere zoekterm.
4
Montage

Hangt u de jaloezie op het kozijn of in het kozijn? Let op dat dit invloed heeft op de maten.

In de dag

Het product wordt ergens tussen gemonteerd, bijvoorbeeld tussen het kozijn of de muur.

Op de dag

Het product wordt ergens voor gemonteerd, bijvoorbeeld voor het kozijn of de muur.

5
Bediening

Kies voor bediening aan de linkerzijde of de rechterzijde.

Links
Rechts
6
Montagehoogte

De montagehoogte hebben wij nodig om de lengte van de bedieningskoorden te bepalen. Meer informatie hierover kunt u hier vinden 

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet Bekend, worden de koorden standaard 1 meter lang.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

7
Extra's

Kies uit extra opties

Metalen koordhouders RVS
Metalen koordhouders RVS
set van 3 koordhouders, geschikt voor 1 jaloezie € 12,50
Metalen koordhouders RVS mat zwart
Metalen koordhouders RVS mat zwart
set van 3 koordhouders, geschikt voor 1 jaloezie € 12,50
Zijgeleiding
Zijgeleiding
Spandraden aan de zijkant van de jaloezie om het klapperen tegen te gaan. Alleen aan te raden als de jaloezie op een openslaand raam of deur komt (het bewegende deel). Komt de jaloezie op een vast deel, dan is deze optie niet aan te raden. € 17,50

Blijf bij dit product
Uw product
Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Levertermijn: 10-15 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 29, 40
€ 23, 52
Laden

Houten jaloezieën (Lindehout) op maat

Bij Topjaloezieën.nl kunt u houten jaloezieën 50 mm (Lindehout) naar eigen smaak samenstellen. Afmeting, kleur en afwerking komen bij het bestellen daarom allemaal aan bod. Toch liever smallere lamellen? Bekijk dan onze houten jaloezieën 25 mm. Houten jaloezieën op maat zijn standaard verkrijgbaar tot een breedte van 270 cm. Voor bredere raampartijen bieden wij ook Houten jaloezieën 50 mm XL. Die jaloezieën zijn ook gemaakt van Lindehout en worden geleverd tot 360 cm breed.

Houten jaloezieën in diverse kleuren

Voor raamdecoratie met een natuurlijke uitstraling kiest u voor houten jaloezieën. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen geven onze Lindehout jaloezieën uw interieur een warme, stijlvolle uitstraling. Om ervoor te zorgen dat de jaloezie goed past bij uw inrichting, kunt u kiezen uit een ruim kleurenpalet met mooie pure kleuren en gelamineerd hout voor fraaie looks. Wilt u de kleuren eerst in het echt zien? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan.

Spelen met licht

Dat jaloezieën perfecte controle over lichtinval bieden is één van de redenen dat deze raamdecoratie al jaren zo populair is. Door de lamellen te kantelen kunt u spelen met licht en zelf bepalen of er veel of weinig natuurlijk licht uw huis binnenstroomt. Doordat het bedienen van houten jaloezieën zo eenvoudig is, kunt u de lichtinval gedurende de dag steeds bijstellen. ’s Avonds kunt u de lamellen volledig dichtdraaien en het gezellig maken met sfeerverlichting.

Goed isoleren met houten jaloezieën

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker is en we zuinig moeten zijn op onze energiebronnen, is isolatie een belangrijke punt. Hoe mooi is het dan dat de stijlvolle houten jaloezieën van Topjaloezieën.nl een isolerende functie hebben. Deze raamdecoratie zorgt ervoor dat het in de zomer lekker koel blijft in huis. Maar ’s winters houdt het de warmte juist weer goed binnen. Dat is goed voor het milieu én prettig voor uw portemonnee.

Hout is een natuurproduct dat leeft. Daar hout een natuurlijk product is, kunnen de lamellen uit zetten bij een verhoogde luchtvochtigheid of temperaturen. Bij een daling in de luchtvochtigheid of temperatuur zullen de lamellen weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Om deze reden kan de afmeting en de vorm van de latten enigszins veranderen. We raden aan, vooral bij donkere tinten jaloezieën, om de lamellen regelmatig beide kanten te kantelen om het uitzetten te minimaliseren.

Topjaloezieën.nl heeft oog voor detail

Topjaloezieën.nl zorgt voor jaloezieën van hoge kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg en dat maakt dat we ons onderscheiden. Met oog voor detail zorgen wij voor een perfecte afwerking. Zo leveren wij bij onze houten jaloezieën op maat een gratis bijpassende sierlijst voor de cassette. De meegelakte zijkanten en bijpassend ladderband- of ladderkoordsysteem maken de jaloezie helemaal af.

Bij houten jaloezieën 50 mm kunt u zelf kiezen of u graag een ladderband- of een ladderkoordsysteem wil. Wanneer u voor ladderkoord kiest, zorgen wij voor koord in een tint die mooi aansluit bij de kleur van de lamellen. Bij ladderband is de kleurkeuze aan u. Dat betekent dat u een mooi matchende kleur kunt kiezen, of juist kunt gaan voor een kleur die in sterk contrast staat tot de kleur van de lamellen. Met een contrasterende kleur ladderband springt uw houten jaloezie extra in het oog en wordt uw raamdecoratie niet alleen een functionele, maar ook een fraaie toevoeging aan uw interieur.

Jaloezieën van goede kwaliteit

Houten jaloezieën van Topjaloezieën.nl worden gemaakt van Lindehout. Dit hout is van zeer goede kwaliteit, zodat uw jaloezie extra lang mee gaat. Om u de keuze te bieden uit verschillende houtsoorten, bieden wij ook houten jaloezieën 50 mm aan van Abachi hout. Ook dat zijn jaloezieën van uitstekende kwaliteit.

Houten jaloezieën veilig voor kinderen

In ruimtes waar vaak kleine kinderen zijn, moet extra worden gelet op kindveiligheid. Dat geldt ook voor de daar gebruikte raamdecoratie. Topjaloezieën.nl biedt daarom als extra service aan om de bedieningskoorden in te korten tot deze minimaal 1,5 meter boven de grond hangen. Daarmee voldoet de jaloezie aan de aangescherpte wetgeving voor kindveiligheid van de Europese Commissie.

Houten jaloezieën inmeten

Voor u houten jaloezieën bestelt, zult u deze eerst moeten inmeten. Gelukkig is dat heel eenvoudig. Onze meetinstructies tonen u precies welke maten u moet meten voor zowel raamdecoratie in de dag als op de dag. Twijfelt u toch of u de juiste maten heeft gemeten? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies of maak een afspraak voor onze (gratis) inmeetservice.

Bij afmetingen van jaloezieën van 2000mm of groter moet rekening gehouden worden dat het optrekken van de jaloezie zwaar is.

Monteren houten jaloezieën

Wanneer de houten jaloezieën 50 mm bij u zijn bezorgd, kunt u aan de slag met het monteren van de raamdecoratie. Ook hiervoor leveren wij duidelijke instructies die u in woord en beeld stap voor stap door de montage heen helpen. Op die manier kunt u uw jaloezieën op maat zelf monteren. Wilt u de raamdecoratie liever door een professional van Topjaloezieën.nl laten monteren? Maak dan een afspraak via onze klantenservice.

Extra informatie houten jaloezie 50 mm

Wilt u meer weten over houten jaloezieën van Topjaloezieën.nl? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder met deskundig advies. Wilt u onze jaloezieën graag eens in het echt zien voor u bestelt? U bent van harte welkom in onze showroom in Zeewolde.

Ook wanneer de jaloezieën al gemonteerd zijn kunt u bij ons terecht voor advies. Of bekijk onze website voor meer informatie. In het artikel 'Shutters en jaloezieën schoonmaken' vindt u bijvoorbeeld tips en trics voor het schoonmaken van uw nieuwe houten jaloezieën. Handig, want goed onderhouden raamdecoratie gaat extra lang mee!

Gratis inmeetafspraak