CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Houten jaloezieën 65mm

Houten jaloezieën 65mm (Lindehout)

Nieuw in onze collectie zijn de houten jaloezieën van 65mm breed. Deze jaloezieën zijn gemaakt van Lindehout, en leverbaar in zwart en diverse mooie grijstinten.

Door deze extra brede lat geeft u uw woning een robuuste uitstraling. Standaard wordt dit product geleverd met een LADDERKOORD in dezelfde kleur als de lat.

Toch op zoek naar een jaloezie met latten van 50mm breed? Bekijk dan onze houten jaloezieën 50 mm (Lindehout) en houten jaloezieën 50 mm (Abachi). Vraag eerst hier gratis kleurstalen aan. Bij afmetingen van jaloezieën van 2000mm of groter moet rekening gehouden worden dat het optrekken van de jaloezie zwaar is.

 • Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten
 • Gratis bezorging in NL
 • Gratis kleurstalen
 • Snel in huis; binnen 10-15 werkdagen
1
Maten in millimeters

Heeft u gemeten volgens onze meetinstructies?

300 - 2700 mm
400 - 2800 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

Standaard (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Limestone - 6556
Limestone - 6556
Anthracite - 6555
Anthracite - 6555
3
Montage

Hangt u de jaloezie op het kozijn of in het kozijn? Let op dat dit invloed heeft op de maten.

In de dag

Het product wordt ergens tussen gemonteerd, bijvoorbeeld tussen het kozijn of de muur.

Op de dag

Het product wordt ergens voor gemonteerd, bijvoorbeeld voor het kozijn of de muur.

4
Bediening

Kies voor bediening aan de linkerzijde of de rechterzijde.

Links
Rechts
5
Montagehoogte

De montagehoogte hebben wij nodig om de lengte van de bedieningskoorden te bepalen. Meer informatie hierover kunt u hier vinden 

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet Bekend, worden de koorden standaard 1 meter lang.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

6
Extra's

Kies uit extra opties

Metalen koordhouders RVS
Metalen koordhouders RVS
set van 3 koordhouders, geschikt voor 1 jaloezie € 12,50
Metalen koordhouders RVS mat zwart
Metalen koordhouders RVS mat zwart
set van 3 koordhouders, geschikt voor 1 jaloezie € 12,50
Zijgeleiding
Zijgeleiding
Spandraden aan de zijkant van de jaloezie om het klapperen tegen te gaan. Alleen aan te raden als de jaloezie op een openslaand raam of deur komt (het bewegende deel). Komt de jaloezie op een vast deel, dan is deze optie niet aan te raden. € 17,50

Blijf bij dit product
Uw product
Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Levertermijn: 10-15 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 72, 00
€ 43, 20
Laden

Houten jaloezieën | 65 mm lamelbreedte | Lindehout

Op zoek naar houten jaloezieën met extra brede lamellen? Deze horizontale jaloezieën met 65 mm lamelbreedte zijn gemaakt van hoogwaardig lindehout en geven een luxe en robuuste uitstraling aan uw woning. Onze houten jaloezieën met 65 mm latten zijn van hoge kwaliteit. Ze worden op maat gemaakt en nauwkeurig afgewerkt inclusief meegelakte zijkanten. De lindehout jaloezieën worden standaard geleverd inclusief gratis sierlijst voor de cassette.

Bij afmetingen van jaloezieën van 2000mm of groter moet rekening gehouden worden dat het optrekken van de jaloezie zwaar is.

Lindehout jaloezieën met 65 mm brede lamellen, speciaal op maat

Al onze raamdecoratie, zo ook onze lindehout jaloezieën, wordt speciaal voor uw ramen op maat gemaakt. Zo bent u verzekerd van een perfecte fit en kunt u de 65mm jaloezieën geheel naar smaak laten maken. Vraag onze gratis kleurstalen aan om thuis op uw gemak uw favoriet uit te zoeken.

Bij Topjaloezieën.nl vinden we het belangrijk dat er voor ieders smaak wat wils is. Zijn de 65 mm jaloezieën toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere houten jaloezieën, bijvoorbeeld de lindehout jaloezieën met 50 mm of de abachi-hout jaloezieën met 50 mm lamelbreedte.

Goede isolatie

In ruimtes met brede ramen is isolatie extra belangrijk. Veel warmte gaat via de ramen verloren. Met de houten jaloezieën XL hebben uw ramen veel minder invloed op de temperatuur in huis. Hierdoor blijft het in de zomer lekker koel in huis en is het er ’s winters lekker warm. Dat scheelt schommelingen in de temperatuur en dat is, vooral in de winter, gunstig voor uw portemonnee.

Hout is een natuurproduct dat leeft. Daar hout een natuurlijk product is, kunnen de lamellen uit zetten bij een verhoogde luchtvochtigheid of temperaturen. Bij een daling in de luchtvochtigheid of temperatuur zullen de lamellen weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Om deze reden kan de afmeting en de vorm van de latten enigszins veranderen. We raden aan, vooral bij donkere tinten jaloezieën, om de lamellen regelmatig beide kanten te kantelen om het uitzetten te minimaliseren.

Houten jaloezieën met 65 mm latten op maat? Voordelig bij Topjaloezieën.nl

Luxe lindehout jaloezieën met een lamelbreedte van 65 mm bestelt u voordelig online bij Topjaloezieën.nl. Omdat we geen fysieke winkel hebben en onze houten jaloezieën in eigen fabriek produceren, kunnen we de scherpste prijzen garanderen. Daarnaast verzorgen we altijd een gratis verzending, een snelle levering binnen 10-15 werkdagen. Bestel uw houten jaloezieën, 65 mm direct!

Gratis inmeetafspraak