CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Inmeten: Klemhor KeJe (hout/aluminium kozijnen)

Yes! Hij past perfect!

Houd insecten buiten met de klemhor van Topjaloezieën.nl!

Ontdek de perfecte oplossing voor jouw draaikiepraam met de Klemhor KeJe. Speciaal ontworpen voor aluminium of houten kozijnen, biedt deze vaste raamhor een naadloze integratie zonder de noodzaak van boren of schroeven.

De KeJe klemhor wordt aan de binnenzijde van het raam gemonteerd. Bij een hoogte van meer dan 1500 mm is de hor standaard uitgerust met een tussenstijl voor extra stabiliteit. De klemmen zijn subtiel en laten geen sporen achter op je kozijn, waardoor het raam moeiteloos gesloten kan worden. De klemhor is bovendien voorzien van een fijne borstel voor optimale afdichting.

De klemhor wordt op maat gemaakt en is leverbaar in 6 standaard RALkleuren. Daarbij heb je bovendien de keuze uit drie soorten gaas: grijs gaas (standaard), zwart gaas of pollengaas (meerprijs).

Inmeetafspraak