CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Inmeten: Plissé gordijnen TopDown-BottomUp met handgreep

Plissé gordijnen TopDown-BottomUp met handgrepen

Topjaloezieën.nl verkoopt plissé gordijnen in vele soorten en stijlen, zodat u bij ons altijd een plooigordijn vindt dat past bij uw interieur. De plissé gordijnen TopDown-BottomUp met handgreep is verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren, maar ook in stoffen met prachtige weefsels en elegante patronen. Vraag gratis kleurstalen aan en bekijk op uw gemak uw favoriete stoffen en kleuren voor u een plissé gordijn op maat bestelt.

Plissé gordijnen zijn een uitstekende oplossing voor serres of ramen waar intens, direct zonlicht op valt. De semi-transparante en transparante stoffen in de collectie van Topjaloezieën.nl zijn zonwerend en erg sfeervol. Hierdoor zijn deze gordijnen erg geschikt voor de woonkamer of de serre. Onze verduisterende stoffen zijn geschikt voor op de slaapkamer, door de gaatjes in de stof komt echter altijd licht naar binnen. Een honingraat plissé gordijn heeft geen gaatjes in de stof en verduistert daardoor beter.

Toch op zoek naar een ander bedieningssysteem? Bekijk dan ook onze plissé gordijnen met TopDown BottomUp koordbediening, plissé gordijnen rolgordijnvariant of plissé gordijnen dakraam.

Gratis inmeetafspraak