CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Raamdecoratie Japandi | wat is het en hoe creëer je het?

Als u op zoek bent naar een nieuwe interieur stijl die zowel minimalistisch als gezellig is, dan is Japandi de keuze voor u! Japandi combineert het beste van de Japanse en Scandinavische stijl om een unieke en uitnodigende esthetiek te creëren. Hier leest u meer over Japandi, wat het is en hoe u het kunt creëren in uw eigen huis.

Wat is Japandi?

Zoals eerder benoemd, is Japandi een samensmelting van de Japanse en Scandinavische interieurstijlen. Het combineert de minimalistische en strakke esthetiek van de Scandinavische stijl met de warme en gezellige uitstraling van de Japanse stijl. Japandi gebruikt natuurlijke materialen, zoals hout en steen, om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Daarnaast worden ook functionele en praktische elementen geïntegreerd in het interieur om een rustgevende en overzichtelijke omgeving te creëren.

 

 

Kenmerken en hoe verwerkt u het in uw interieur?

Nu u op de hoogte bent van Japandi, wilt u natuurlijk weten hoe u deze stijl in uw interieur kunt verwerken. Hieronder wordt toegelicht hoe de Japandi stijl tot zijn recht komt.

 • Natuurlijke materialen
  Het gebruik van natuurlijke materialen is een belangrijk kenmerk van Japandi. Hout, bamboe en steen zijn populaire materialen om een natuurlijke en warme sfeer te creëren.  Kies daarom voor raamdecoratie gemaakt van natuurlijke materialen, zoals bamboe jaloezieën of houten shutters. Deze materialen passen niet alleen perfect bij de Japandi-stijl, maar zorgen ook voor een warme en natuurlijke uitstraling in huis.

 • Minimalisme
  Houdt u van een moderne, minimalistische uitstraling? Dan zit u goed! Een ander belangrijk kenmerk van Japandi is namelijk minimalisme. Bij raamdecoratie kunt u hierop inspelen door te kiezen voor eenvoudige en strakke vormen. Bijvoorbeeld witte vouwgordijnen zonder tierlantijnen of strakke rolgordijnen in een neutrale kleur.

 • Kleurenpalet
  Het kleurenpalet van Japandi bestaat voornamelijk uit aardse tinten zoals bruin, beige en grijs. Deze kleuren worden aangevuld met accentkleuren zoals groen, blauw of rood. Gebruik deze kleuren voor raamdecoratie, zoals gordijnen of jaloezieën. Hierdoor voegt u kleur toe aan het interieur, zonder dat het te druk wordt. Twijfelt u over de kleuren? Vraag dan eenvoudig gratis kleurstalen bij ons aan!

 • Functionele verlichting
  Functionele verlichting speelt een grote rol bij de woonstijl. Bij raamdecoratie kunt u dit bijvoorbeeld toepassen door te kiezen voor jaloezieën of shutters met verstelbare lamellen. Hiermee kunt u zelf de hoeveelheid lichtinval bepalen en zo de juiste sfeer creëren.

Japandi is een prachtige interieurstijl. Door het gebruik van natuurlijke materialen, een minimalistische inrichting en een rustig kleurenpalet kunt u een uitnodigende en gezellige sfeer creëren in uw huis. Met deze kenmerken weet u precies hoe u deze opkomende stijl verwerkt in uw interieur.

Inmeetafspraak