CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Raamdecoratie voor een industrieel interieur

Het industriële interieur is al jaren een grote trend en voorlopig lijkt dit ook zo te blijven. Een industrieel interieur bestaat uit ruwe materialen en grote objecten. Het is altijd erg uitgesproken en zeer flexibel. U kunt volledig een eigen invulling geven aan dit interieur en het zodoende een eigen twist geven. Hierbij hoort natuurlijk passende raamdecoratie. Houd het stoer met donkere jaloezieën of maak het geheel iets zachter door stof toe te voegen. Wij helpen u graag verder!

Een industrieel interieur, wat is dat?

Een industrieel interieur kan omschreven worden als rauw en stoer. Dit is terug te zien aan materialen als baksteen, metaal, hout en leer. Een industrieel interieur is vaak opvallend. Denk aan fabriekslampen, stalen deuren en meubels met een metalen frame. De inrichting kenmerkt zich vaak door een sober kleurenpalet. Kleuren die veel naar voren komen zijn aardetinten, zoals zwart, grijs, legergroen en cognacbruin.

Raamdecoratie voor een industriële huisstijl

Raamdecoratie is ontzettend bepalend voor het interieur. Wanneer u echt de industriële stijl wilt doorvoeren in uw interieur is het belangrijk dat u de juiste raamdecoratie kiest. Hieronder hebben wij de beste keuzes op een rij gezet.

Aluminium of houten jaloezieën

Zoals eerder benoemd, zijn metaal- en houtsoorten typerend voor een industrieel interieur. Aluminium jaloezieën of houten jaloezieën gaan daardoor fantastisch samen met deze woonstijl. Kijkend naar aluminium heeft dit materiaal niet alleen een stoere uitstraling, het is ook nog eens erg praktisch. Aluminium is namelijk goed bestand tegen vuil. Kijkend naar houten jaloezieën, voegt dit materiaal een warme tint toe aan uw interieur. Een goede oplossing wanneer u het algehele plaatje iets te kil vindt worden.

Gordijnen met een industriële uitstraling

Bent u op zoek naar een warm industrieel interieur? Dan zijn gordijnen een goede keuze. Het materiaal doet dit type raamdecoratie warmer aanvoelen. Qua kleur zijn stoere gordijnen in een donkere kleur passend bij de industriële woonstijl. Donkere gordijnen werken verduisterend, wat dus ideaal is voor in de slaapkamer!

Rolgordijnen met een industriële uitstraling

Dit type raamdecoratie is een mix tussen industrieel en modern. Ook hier geldt weer: voor een industriële stijl kunt u het beste kiezen voor donkere kleuren, zoals zwart, grijs, donkergroen of diepbruin. Als u kiest voor een duo rolgordijn heeft u optimale controle over lichtinval en privacy. Hierbij bewegen twee banen, een doorschijnende en een gekleurde, langs elkaar heen.

Gratis kleurstalen

Wilt u de stof graag in het echt voelen en zien? Dat begrijpen we maar al te goed Daarom kunt u bij ons eenvoudig gratis kleurstalen aanvragen. Binnen één à twee dagen zullen ze bij u thuis bezorgd worden!

Inmeetafspraak