CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Inmeten: Rolgordijnen met zijgeleiding (Vegas Profiel)

Rolgordijn met zijgeleiding (Vegas Profiel)

Rolgordijnen met Vegas Profiel zijn een ideale oplossing als u op zoek bent naar een rolgordijn dat perfect geïntegreerd is op uw raam of deur. De zijgeleiding van dit rolgordijn heeft een u-profiel dat op het raam geplakt wordt. Hierdoor sluit het rolgordijn met Vegas-Profiel het raam naadloos af. Let wel op dat dit rolgordijn niet geschikt is voor een dakraam ( zoals bijv Velux). Hiervoor kunt u kiezen voor het dakraam rolgordijn

Rolgordijnen met zijgeleiding (Vegas Profiel) verduisteren een kamer tot 90%. Dat maakt deze raamdecoratie erg populair voor slaapkamers. Door het Vegas Profiel is het gordijn ook zeer geschikt voor deuren en ramen in het hele huis. Tocht kan er wel voor zorgen dat de stof uit de geleiders raakt. Topjaloezieën.nl verkoopt naast verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding ook semi-transparante varianten. Benieuwd naar de kleuren? We sturen u graag een aantal gratis kleurstalen toe.

Lees hier wat het verschil is tussen rolgordijn met zijgeleiding Vegas Profiel en Fantazia.

Gratis inmeetafspraak