CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Inmeten: Rolgordijnen met zijgeleiding (Vegas Profiel)

Rolgordijn met zijgeleiding (Vegas profiel)

Ben je op zoek naar een rolgordijn dat naadloos aansluit op je raam of deur? Dan zijn onze rolgordijnen met Vegas profiel echt iets voor jou. Deze rolgordijnen hebben een zijgeleiding met een u-profiel dat direct op het raam wordt geplakt, waardoor ze perfect aansluiten. Let op: ze zijn niet geschikt voor dakramen, zoals Velux. Voor dakramen hebben we speciale dakraam rolgordijnen in ons assortiment.

Onze rolgordijnen met zijgeleiding (Vegas profiel) kunnen een kamer tot wel 90% verduisteren, wat ze ideaal maakt voor slaapkamers. Maar ook voor deuren en ramen in de rest van je huis zijn ze perfect. Houd er wel rekening mee dat tocht ervoor kan zorgen dat de stof soms uit de geleiders raakt. Naast verduisterende varianten bieden we ook semi-transparante rolgordijnen aan. Nieuwsgierig naar alle kleuren? We sturen je graag een aantal gratis kleurstalen toe. Wil je meer weten over het verschil tussen het Vegas profiel en het Fantazia profiel? Lees dan hier verder.

Inmeetafspraak