CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Dé raamdecoratie trends van 2023 | MOODBOARDS

Bent u benieuwd naar de raamdecoratie trends van dit jaar? Als we naar het jaar 2023 kijken, zien we enkele opvallende trends in raamdecoratie. Vanwege de pandemie van de afgelopen jaren en de veranderende manier waarop we ons thuis voelen, zien we dat mensen zich meer richten op comfort en gezelligheid in hun huis. In deze blog bespreken we de belangrijkste raamdecoratie trends en geven we tips over hoe u deze trends kunt toepassen in uw eigen huis.

#1: Natuurlijke materialen

Dit jaar zullen we een toenemende vraag naar raamdecoratie zien die gemaakt is van natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en linnen. Dit komt doordat mensen steeds meer op zoek zijn naar duurzame en milieuvriendelijke opties. Bovendien voegen deze materialen een natuurlijke en rustieke uitstraling toe aan uw interieur. Overweeg bijvoorbeeld houten jaloezieën of bamboe rolgordijnen om deze trend in uw huis te integreren.

 #2: Verduisterende raamdecoratie

Een goede nachtrust is wat iedereen wenst. Het is ook van groot belang voor onze gezondheid en welzijn. Daarom zien we in 2023 een groeiende vraag naar verduisterende raamdecoratie. Deze trend is met name populair in slaapkamers en home offices, waar het belangrijk is om licht buiten te houden om goed te kunnen slapen of geconcentreerd te kunnen werken. Overweeg bijvoorbeeld verduisterende gordijnen of rolgordijnen om deze trend in uw huis toe te passen.

#3: Kleurrijke accenten

Kleur, kleur en nog eens kleur! Een andere trend die we zien, is het gebruik van kleurrijke accenten in raamdecoratie. Dit komt doordat mensen steeds meer durven te experimenteren met kleur in hun interieur. Overweeg bijvoorbeeld gordijnen met opvallende patronen of kleurrijke rolgordijnen om uw raamdecoratie wat pit te geven. Dit is een geweldige manier om een saaie ruimte op te vrolijken!

 #4: Slimme raamdecoratie

Met de opkomst van slimme huistechnologie beginnen we te zien dat dit ook een opkomende trend zal worden. Slimme raamdecoratie kan worden bediend met een app op uw telefoon en kan worden geïntegreerd met andere slimme apparaten in uw huis. Hierdoor kunt u uw raamdecoratie bedienen vanaf elke locatie en op elk gewenst moment. Voor deze trend kunt u bijvoorbeeld slimme rolgordijnen of jaloezieën aanschaffen.

#5: Minimalistische raamdecoratie

Ten slotte zien we in 2023 een grote vraag naar minimalistische raamdecoratie. Dit komt doordat mensen steeds meer op zoek zijn naar eenvoudige en strakke ontwerpen die passen bij een moderne levensstijl. Overweeg bijvoorbeeld witte rolgordijnen of jaloezieën met een minimalistisch design. Less is more!

Meer weten? Plan een GRATIS INMEETAFSPRAAK in of bezoek onze SHOWROOM. 

 

Of u nu op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling, meer privacy of een moderne uitstraling, er zijn talloze raamdecoratie opties beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen. Het is belangrijk om te onthouden dat raamdecoratie niet alleen een functionele rol speelt, maar ook een belangrijk decoratief element is in uw interieur. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends en uw raamdecoratie dienovereenkomstig aan te passen, kunt u uw huis een frisse en moderne uitstraling geven.

Bovendien is het belangrijk om te investeren in kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie die jarenlang meegaat. Door te kiezen voor duurzame materialen en slimme technologieën, kunt u ervoor zorgen dat uw raamdecoratie niet alleen mooi, maar ook functioneel is.

Kortom, de raamdecoratie trends van 2023 bieden veel mogelijkheden om uw huis te transformeren en te verbeteren. Voor elk huis en elke stijl is een passende raamdecoratie beschikbaar. Dus ga aan de slag en geef uw huis de upgrade die het verdient!

 

Gratis inmeetafspraak