CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Monteren: Inzethor KeJe (voor kunststof kozijnen)

Bekijk onze montageinstructies:

Inzethorren van Topjaloezieën.nl

We hebben iets nieuws voor je: onze KeJe inzethorren van topkwaliteit, gemaakt van gepoedercoat aluminium. Ze zijn perfect voor je kunststof draaikiepramen. Je krijgt ze met een standaarddiepte van 34mm, passend voor alle standaard draaikiepramen. En het mooiste is, je hoeft niet te boren of te schroeven. Je klikt ze gewoon in het raamkozijn. Kies voor de buitenkant uit verschillende RAL kleuren, terwijl het gaas altijd grijs is. Bij een breedte of hoogte van meer dan 1500 mm voegen we een verstevigingsprofiel toe.

Inmeetinstructies

Het inmeten is een fluitje van een cent: meet de strakke dagopening van je kozijn, zowel in de breedte als in de hoogte, bij voorkeur op twee plekken. Gebruik de kleinste maat zonder extra speling. Wij regelen de rest voor de perfecte pasvorm.

Inmeetafspraak