CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Milieuvriendelijke raamdecoratie opties: duurzaamheid staat voorop

Wanneer je denkt aan milieuvriendelijke raamdecoratie, denk je aan een sfeervolle woning die ook nog eens bijdraagt aan een betere wereld. Duurzaamheid en milieubewust leven zijn niet alleen trends, maar worden steeds meer een levenswijze. Het is dan ook geen verrassing dat raamdecoratie die zowel duurzaam als milieuvriendelijk is, aan populariteit wint. Maar wat maakt raamdecoratie nu echt 'groen'?

Wat is duurzame raamdecoratie?

Duurzame raamdecoratie gaat verder dan alleen een mooi uiterlijk. Het draait om producten die gemaakt zijn met respect voor het milieu, van materialen die herbruikbaar of biologisch afbreekbaar zijn. Denk hierbij aan:

TIP: Topjaloezieën verkoopt duurzame inbetween gordijnen, duurzame gesloten gordijnen en duurzame vitrages van milieuvriendelijke stoffen!

Deze producten zijn niet alleen stijlvol, maar helpen ook je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Alternatieven en tips voor een groen interieur

Naast het kiezen van de juiste materialen, zijn er meer manieren om je raamdecoratie milieuvriendelijk te houden. Hier zijn enkele tips:

 • Kies voor leveranciers die duurzaam produceren.
 • Overweeg energiebesparende raamdecoratie, zoals thermische gordijnen.
 • Gebruik natuurlijke kleurstoffen en vermijd chemische processen.

Door bewust te kiezen voor milieuvriendelijke opties, draag je bij aan een duurzame toekomst en geniet je van een gezond binnenklimaat.

Maak het verschil met jouw keuze

Je huis inrichten met oog voor het milieu hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een paar simpele keuzes kun je al een groot verschil maken. Zo draag je bij aan een duurzame wereld en creëer je een thuis waar je je niet alleen comfortabel, maar ook verantwoordelijk voelt. Kies voor milieuvriendelijke raamdecoratie en zet de stap naar een groenere leefomgeving.

Inmeetafspraak