CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Inmeten: Plissé gordijnen rolgordijnvariant

Plissé gordijnen in rolgordijnvariant

Bij plissé gordijnen in rolgordijnvariant combineert Topjaloezieën.nl de geplooide stof van een plissé gordijn met de bediening van een rolgordijn. Deze plissé gordijnen kunt u van boven naar beneden voor het raam laten zakken (net als een rolgordijn) en is verkrijgbaar in net zoveel mooie kleuren, stoffen en patronen als onze andere plissé gordijnen. Tip: Bekijk de kleuren en stoffen op uw gemak thuis dankzij onze gratis kleurstalen.

De transparante- en semi-transparante plissé gordijnen van Topjaloezieën.nl zijn bijzonder geschikt voor ramen waar intens, direct zonlicht op valt. De zonwerende gordijnen filteren het licht en zorgen voor een prettige lichtinval in woonkamer of serre. Voor de ramen in een slaapkamer kunt u kiezen voor een verduisterend plissé gordijn. Let er wel op dat door de gaatjes in de stof altijd licht naar binnen komt. Bij een honingraat plissé gordijn is dit niet zo, waardoor deze beter verduistert.

Gratis inmeetafspraak