CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Monteren: Plissé gordijnen rolgordijnvariant

Bekijk onze montageinstructies:

Plissé gordijnen in rolgordijnvariant

Bij Topjaloezieën.nl hebben we iets speciaals voor je: onze plissé gordijnen in rolgordijnvariant. Dit slimme ontwerp combineert de elegante plooien van een plissé gordijn met het gemak van een rolgordijn. Zo kun je ze van boven naar beneden laten zakken, net zoals je met een rolgordijn zou doen. En het mooie is, ze zijn verkrijgbaar in evenveel prachtige kleuren, stoffen en patronen als onze andere plissé gordijnen. Een tip van ons: neem de tijd om thuis de kleuren en stoffen te bekijken met onze gratis kleurstalen. Onze transparante en semi-transparante plissé gordijnen zijn perfect voor plekken waar de zon fel naar binnen schijnt. Ze filteren het licht en zorgen voor een aangename sfeer in je woonkamer of serre. Zoek je iets voor de slaapkamer? Kies dan voor onze verduisterende plissé gordijnen. Houd er wel rekening mee dat er door de gaatjes in de stof altijd wat licht naar binnen kan glippen. Maar een honingraat plissé gordijn verduistert nog beter.

Inmeetafspraak