CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Tips voor het onderhouden van houten raamdecoratie

Als je op zoek bent naar een manier om je interieur een warme en natuurlijke uitstraling te geven, dan is houten raamdecoratie een uitstekende keuze. Niet alleen brengt het een stukje natuur binnen in je leefruimte, maar het biedt ook functionaliteit en stijl. Houten jaloezieën bijvoorbeeld, zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook praktisch in gebruik. Ze bieden privacy, reguleren het licht en kunnen bijdragen aan de isolatie van je huis. Maar hoe zorg je ervoor dat deze natuurlijke schoonheid jarenlang mee gaat? Goed onderhoud is essentieel om je houten raamdecoratie in topconditie te houden.

Onderhoudstips voor houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een populaire keuze als het gaat om raamdecoratie. Ze voegen een element van luxe toe en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Hier zijn enkele tips om je houten jaloezieën mooi en functioneel te houden:

 • Regelmatig afstoffen: Gebruik een zachte doek of een plumeau om stof en vuil te verwijderen.
 • Vermijd water: Hout kan slecht tegen vocht. Gebruik daarom nooit water of vochtige doekjes voor het schoonmaken.
 • Speciale reinigingsproducten: Er zijn speciale producten op de markt voor het reinigen van hout. Deze zijn vaak mild en helpen het hout te voeden.
 • Kleine reparaties: Mocht er een lamel beschadigd raken, repareer deze dan snel om verdere schade te voorkomen.

Informeer bij aankoop naar de specifieke eigenschappen en onderhoudsinstructies, zodat je zo lang mogelijk van je aankoop kunt genieten.

Wel de charme, niet het onderhoud

Ben je verliefd op de charme van houten raamdecoratie, maar zie je het onderhoud niet zo zitten? Dan kun je ook kiezen voor PVC jaloezieën met houtlook. Die zijn ‘net echt’, maar qua onderhoud makkelijker. Je kunt PVC jaloezieën wel met een vochtige doek schoonmaken. Ze zijn zelfs geschikt om op te hangen in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Ideaal! 

Jouw partner in raamdecoratie

Ben je klaar om de stap te zetten naar stijlvolle en duurzame houten raamdecoratie? Wij helpen je graag met persoonlijk advies en een uitgebreid assortiment. Ontdek samen met ons hoe je jouw huis kunt verrijken met de warmte en natuurlijke schoonheid van hout.

Inmeetafspraak