Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van:
Bekend van: RTL4 Bekend van: SBS6 Bekend van: NET5

CBW, zeker van uw aankoop

Webshoptoppers keurmerk
Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
10-15 werkdagen levertijd10-15 werkdagen levertijd

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Inmeetinstructies / Inmeetservice

Wilt u zelf uw raamdecoratie inmeten? Hieronder vindt u de meetinstructies en de video's per product. U kunt ook gebruik maken van onze inmeetservice op werkdagen tijdens kantooruren.

Onze inmeetservice is GRATIS bij bestellingen boven €550,-. Mocht uw orderbedrag lager zijn, dan zijn de kosten voor het inmeten €55,-.

* Let op dat de kosten voor onze inmeetservice voor de Zeeuwse eilanden (Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Walcheren, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen) en België (tot 50km van de Nederlandse grens) altijd €55,- zijn, ongeacht het orderbedrag.

Door Topjaloezieën.nl uw ramen laten inmeten heeft zeker voordelen:

  • Eén van onze adviseurs komt professioneel uw ramen opmeten. Zo weet u zeker dat het goed gebeurt en dat u straks geniet van perfect passende raamdecoratie;
  • U ontvangt persoonlijk advies bij u thuis;
  • De adviseur neemt kleurstalen en samples van de raamdecoratie mee, zodat u ze op uw gemak thuis kunt bekijken.

Voorwaarden

Topjaloezieën.nl biedt een landelijke inmeetservice: wij komen uw ramen opmeten in alle regio’s in Nederland én in Noord-België (tot 50 km van de Nederlandse grens af). Wij komen op werkdagen tijdens kantooruren met plezier uw ramen meten!

U betaalt €55 voor een inmeetafspraak. Bij een orderbedrag boven de € 550,- profiteert u zelfs van een gratis inmeetservice! Op de homepage van Topjaloezieën.nl kunt u eenvoudig een proefberekening van uw bestelling laten maken voor een inschatting van de prijs.

Voor een raammeting op de Zeeuwse eilanden (Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Walcheren, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen) en voor België geldt altijd een tarief van €55,00,- ongeacht het orderbedrag.

Indien u de afspraak wilt annuleren kan dit per e-mail tot 2 werkdagen voor de geplande afspraak. Annuleert u niet tijdig dan wordt de helft van de inmeetkosten á €27,50 aan u doorbelast.

Maak een inmeetafspraak

Topjaloezieën.nl houdt van een superservice en neemt u graag het werk uit handen. Neem contact op met onze vriendelijke klantenservice voor meer informatie, of maak direct online een inmeetafspraak.

 

 

Gratis kleurstalen