CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Inmeten: Rolgordijnen met zijgeleiding (Fantazia)

Rolgordijn met zijgeleiding (Fantazia)

Het Fantazia rolgordijn is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een rolgordijn dat geïntegreerd is in uw raam of deur. Dit rolgordijn met zijgeleiding wordt met aluminium strips rondom het glas gemonteerd en sluit het raam naadloos af. De zijstrips zijn slechts 1mm dik, waardoor de zijgeleiding ook achter een raamhendel op de glaslat bevestigd kan worden, zonder dat het in de weg zit bij het bedienen van de raamhendel. Let wel op dat dit rolgordijn niet geschikt is voor een dakraam ( zoals bijv Velux). Hiervoor kunt u kiezen voor het dakraam rolgordijn

Belangrijk is dat de afstand tussen de glaslat en het glas niet meer dan twee centimeter bedraagt. Heeft u een dikkere glaslat of wilt u dit product op het kozijn bevestigen, kiest u dan voor ons Vegas Profiel systeem.

Rolgordijnen met zijgeleiding (Fantazia) verduisteren een ruimte tot wel 95%. Handig dus voor de slaapkamer, maar ook voor andere ruimtes in huis is deze raamdecoratie erg geschikt. Naast verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding hebben we ook semi-transparante varianten. Vraag nu gratis kleurstalen aan!

Lees hier wat het verschil is tussen rolgordijn met zijgeleiding Fantazia en Vegas Profiel.

Gratis inmeetafspraak