CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Monteren: Rolgordijnen met zijgeleiding (Fantazia)

Bekijk onze montageinstructies:

Rolgordijn met zijgeleiding (Fantazia)

Op zoek naar een rolgordijn dat perfect past bij je raam of deur? Dan is het Fantazia rolgordijn met zijgeleiding echt iets voor jou. Dit slimme systeem wordt met aluminium strips rondom het glas bevestigd, waardoor het raam helemaal afgesloten wordt. En het mooie is, de zijstrips zijn maar 1mm dik. Zo kunnen ze zelfs achter een raamhendel op de glaslat gemonteerd worden zonder dat ze in de weg zitten. Een kleine kanttekening: dit rolgordijn is niet bedoeld voor een dakraam (zoals Velux). Voor dakramen kun je beter kijken naar ons dakraam rolgordijn. Let op dat de afstand tussen de glaslat en het glas niet meer dan twee centimeter is.

Heb je een dikkere glaslat of wil je het rolgordijn op het kozijn bevestigen? Dan is ons Vegas Profiel systeem een betere keuze. Onze rolgordijnen met zijgeleiding (Fantazia) kunnen een ruimte tot wel 95% verduisteren. Ideaal voor in de slaapkamer, maar ook in andere ruimtes komen ze goed van pas. Naast de verduisterende varianten hebben we ook semi-transparante rolgordijnen. Vraag nu gratis kleurstalen aan en ontdek het zelf! Wil je meer weten over het verschil tussen het Fantazia en Vegas Profiel rolgordijn? Lees dan hier verder.

Inmeetafspraak