Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Plisse / Duettegordijnen

Op zoek naar plisse of duette gordijnen? De goedkoopste plisse / duette gordijnen op maat vindt u bij Topjaloezieën.nl. Bekijk nu ons grote aanbod en ontdek onze topservice.

Plisse en duette gordijnen

Op zoek naar een plisse of duette gordijn? U bestelt het eenvoudig online bij Topjaloezieën.nl. Wij hebben plisse en duette gordijnen in vele soorten en stijlen, zodat u bij ons altijd een plooigordijn vindt dat past bij uw interieur. Zo hebben we plisse gordijnen in een groot scala aan kleuren, maar ook stoffen met prachtige weefsels en elegante patronen. Daarnaast kunt u kiezen uit de volgende systemen: • Top-down met handgrepen • Top-down met koorden • ‘Rolgordijn’ systeem • Top-down voor dakraam

Kies de juiste plisse en duette gordijnen voor serres of ramen

Plisse en duette gordijnen zijn een uitstekende oplossing voor serres of ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Onze Semi-transparante stoffen hebben een zonwerend en sfeer verhogend karakter en zijn ideaal voor uw woonkamer of serre. Bent u op zoek naar een verduisterend plisse of duette gordijn voor op de slaapkamer? Dan zijn onze verduisterende en Black-Out stoffen een uitkomst.

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden