CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Inmeten: Dubbele Plissé hordeur

Bekijk onze inmeetinstructies:

Speciaal voor openslaande deuren verkopen wij dubbele Plissé hordeuren. Ze zijn geheel vervaardigd uit aluminium. Dit zorgt voor een mooie strakke uitstraling. Het plisségaas is zwart. De deuren zijn uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage en kunnen zowel in, als op de dag worden gemonteerd. Voor een op de dag montage wordt de plissé hordeur voorzien van een op maat gemaakte omlijsting.

De Plissé hordeur kan op elke gewenste stand gepositioneerd worden en is leverbaar in standaard RALkleuren. Hij wordt standaard geleverd met een rechte ondergeleider, maar is ook leverbaar met een schuine ondergeleider. Deze kunt u bij Extra's aanvinken. Let op: boven en onderprofiel moeten altijd ter plaatse op maat gezaagd worden!

Let op: deze hordeuren zijn speciaal geschikt voor kunststof en houten kozijnen. Bent u op zoek naar een enkele plissé hordeur, klik dan hier.

Gratis inmeetafspraak