CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Monteren: Dubbele Plissé hordeur KeJe

Bekijk onze montageinstructies:

Dubbele Plissé hordeuren

Ze zijn volledig van aluminium gemaakt, wat zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. Het plisségaas is uitgevoerd in stijlvol zwart. Deze deuren passen perfect, of je ze nu binnen of buiten wilt monteren, en je kunt kiezen voor montage in of op het kozijn. Kies je voor montage op het kozijn, dan zorgen we voor een op maat gemaakte omlijsting. Onze Plissé hordeur kun je precies zo instellen als je wilt en is verkrijgbaar in de standaard RALkleuren. Standaard komt hij met een rechte ondergeleider, maar een schuine ondergeleider is ook mogelijk. Die optie vind je bij de Extra's. Let op: deze hordeuren zijn perfect voor zowel kunststof als houten kozijnen. Ben je op zoek naar een enkele plissé hordeur? Klik dan hier.

Inmeetafspraak