Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van:
Bekend van: RTL4 Bekend van: SBS6 Bekend van: NET5

CBW, zeker van uw aankoop

Webshoptoppers keurmerk
Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
10-15 werkdagen levertijd10-15 werkdagen levertijd

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Inmeten: PVC jaloezieën 50mm

Bekijk onze inmeetinstructies:

Yes! Hij past perfect!

PVC jaloezieën 50mm

In het uitgebreide aanbod PVC jaloezieën van Topjaloezieën.nl vindt u jaloezieën die nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. Alle kleuropties zijn mooie natuurtinten en zijn bijna allemaal ook mét nerf verkrijgbaar. Hiermee creëert u een echte hout-look en geeft u de PVC jaloezie een natuurlijke uitstraling. Vraag onze gratis kleurstalen aan en kies op uw gemak de kleur die het beste past bij uw interieur.

De PVC jaloezieën 50mm van Topjaloezieën.nl zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, en zijn daarmee ideaal voor in de badkamer of in de keuken. Uw PVC jaloezieën op maat zijn uitgerust met ladderkoord, dat dezelfde kleur heeft als de PVC lat. De bedieningskoorden zijn gesplitst en hangen bij PVC jaloezieën zowel links als rechts (links kantelt u, en rechts wordt de jaloezie opgetrokken). Bestel deze sfeervolle jaloezieën in onze webshop en laat u verrassen door de snelle levertijden!

Het is ook mogelijk om PVC jaloezieën met ladderband te bestellen. Neemt u hiervoor contact met ons op via info@topjaloezieen.nl. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

Gratis kleurstalen